Република България

Преглед на новина

Ръководството на Помощно училище изказва благодарност на областния управител за извършен ремонт

Ръководството на Помощно училище „Власаки Шуманов“ – гр. Сливен изказва най-искрена благодарност на областния управител Татяна Петкова за оказаното от нея съдействие за осъществяване на ремонт в сградата на училището с цел постигане на привлекателна среда за учениците с интелектуален дефицит.

През месец юли тази година директорът на учебното заведение Мариана Тенева се обърна към областния управител с молба да съдейства за измазването и пребоядисването на физкултурния салон, класни стаи и коридори в Помощното училище. Молбата е в резултат на проверка на състоянието на сградата от страна на РЗИ-Сливен, което е издало съответните предписания. Училището на разполага с необходимите финансови средства за наемане на фирма за строителни работи, обезпечаващо изпълнението на предписанието.

От своя страна Петкова потърси помощ от командването на военно формирование 22 220.

Областният управител използва възможността да благодари от свое име и от името на ръководството на Помощно училище „Власаки Шуманов“ – гр. Сливен на полк. Любомир Вачев – командир на в.ф. 22 220, и на подчинените му военнослужещи, които демонстрираха лична ангажираност и качество, като в кратък срок извършиха ремонта. Така учители и възпитаници на Помощното училище ще се радват на възможността да посрещнат новата учебна година в приветлива и здравословна среда.

 
 
Copyright © 2008 Областна администрация Сливен. Всички права запазени
Изграден от Сливен НЕТ. Дизайн от Анна Вълева. Програмиране и СЕО от Христо Друмев
Валидни XHTML, CSS, WAI-AA, Section 508