Република България

Преглед на новина

Успехи в добрите начинания в името на гражданите на града и общината пожела областният управител на общинските съветници

Тържествено заседание на Общинския съвет - Сливен, посветено на Празника на града – Димитровден, се проведе днес в зала „Май“.

Сред официалните гости бяха областният управител Татяна Петкова и заместник областните управители Веска Вълчева и Камен Костов. Тук бяха ръководствата на Общински съвет – Сливен и община Сливен, общински съветници, народните представители от Сливенски район, Н. ВПр. Сливенският митрополит Иоаникий, общински съветници от Нова Загора и Твърдица, делегации от побратимените градове Воронеж и Печ, кметове и кметски наместници, ръководители на политически партии и движения и регионални структури, граждани.

„Отправям моите най-искрени пожелания за много здраве и благополучие на Вас и Вашите семейства и много успехи във всички добри начинания в името на гражданите на града и общината,“ каза областният управител и допълни: „Създаването на условия за икономически растеж и привличането на инвестиции, развитието и модернизацията на инфраструктурата, енергийната ефективност, социалната сигурност и задържането на младите хора са сред приоритетите на общинското ръководство. Немислимо е тяхното изпълнение без голям местен управленски потенциал, ежедневно доказващ, че може да преодолява трудности и да се справя с икономически и социални проблеми. Пожелавам Ви да добавяте нови успехи в своята дейност, за да върви Сливен по пътя на просперитета и европейското бъдеще.“

По време на тържествената сесия кметът Стефан Радев награди със званието „Почетен гражданин на Сливен“ писателя Деньо Денев и актрисата Ефимия Павлова. По предложение на комисията по символиката Радев удостои художника Георги Янакиев с Почетен знак - плакет.

Снимки

Снимка 2Снимка 3Снимка 4Снимка 5
 
 
Copyright © 2008 Областна администрация Сливен. Всички права запазени
Изграден от Сливен НЕТ. Дизайн от Анна Вълева. Програмиране и СЕО от Христо Друмев
Валидни XHTML, CSS, WAI-AA, Section 508