Република България

Преглед на новина

Областният управител връчи дипломите на златните медалисти от Випуск 2016 на ИПФ-Сливен

На 15.12.2016 г. областният управител Татяна Петкова връчи дипломите на златните медалисти от Випуск 2016 на Инженерно-педагогическия факултет и Колеж – Сливен към Технически университет – София. Това са инж. Ралена Куткарска, инж. Иво Георгиев, пр. бак. Станимира Димитрова, пр. бак. Йордан Банзов и пр. бак. Теодора Иванова. Те получиха златен медал, грамота и парична премия.

Това стана на официална церемония в присъствието на цялото ръководство на „Факултет и Колеж – Сливен“, Едоардо Миролио – бизнесмен, дипломанти, студенти и родители.

Областният управител поздрави абсолвентите с думите: „Заедно с Вас изпитвам гордост от вашите учебни успехи и съпреживявам вълнението Ви на старта на професионалния Ви живот. Сигурна съм, че обучението във факултета и колежа Ви е изградило като компетентни и мотивирани професионалисти. Където и да Ви отведе живота, не забравяйте града, учебното заведение, което завършвате, преподавателите и приятелите, които сте намерили тук“, каза тя и пожела много здраве, успехи и добра реализация в живота.

Поздравителен адрес от името на кмета на община Сливен поднесе заместник-кметът Пепа Чиликова.

Проф. д.т.н. инж. Станимир Карапетков прочете Галилеевата клетва, а дипломантите повториха думите като се заклеха да пазят името на учебното заведение, да защитават достойно професионалната си подготовка, да използват научните си познания единствено за добро, за напредък, за хуманизация на света, да съдействат за издигане на човека, да са верни на своя народ и да бъдат достойни граждани на Отечеството.

Дипломират се 78 бакалаври в 6 специалности, 53 магистри в 9 специалности и 72 професионални бакалаври.

Снимки

Снимка 2Снимка 3
 
 
Copyright © 2008 Областна администрация Сливен. Всички права запазени
Изграден от Сливен НЕТ. Дизайн от Анна Вълева. Програмиране и СЕО от Христо Друмев
Валидни XHTML, CSS, WAI-AA, Section 508