Република България

Преглед на новина

За шеста поредна година е в ход кампанията „Студентски стажове“

Програмата за студентски стажове в държавната администрация, изпълнявана от Министерски съвет, предоставя възможност на студенти от български и чуждестранни висши училища да проведат пълноценен стаж в структурите на държавната администрация на всички нива и в цялата страна. Програмата има за цел да предостави на студентите практически опит, нови професионални умения и да ги запознае с държавната администрация.

От стартирането й през 2012 г. летни стажове са провели над 2 500 студента в цялата страна, а в програмата са се включили над 150 административни структури. 98% от студентите са останали удовлетворени от проведените стажове и ги считат за изключително важни за тяхното бъдещо развитие.

Областна администрация Сливен всяка година приема студенти през лятото да стажуват в дирекциите на администрацията. И тази година са заявени позиции за стажанти. Желаещите могат за намерят пълна информация на сайта на кампанията: http://staj.government.bg/, както и във фейсбук: https://www.facebook.com/stajove/

 
 
Copyright © 2008 Областна администрация Сливен. Всички права запазени
Изграден от Сливен НЕТ. Дизайн от Анна Вълева. Програмиране и СЕО от Христо Друмев
Валидни XHTML, CSS, WAI-AA, Section 508