Република България

Преглед на новина

Областният управител проведе работна среща със секретарите на общини в област Сливен за предстоящите избори

На 06.03.2017 г. областният управител Татяна Петкова проведе среща със секретарите на общините в област Сливен. На срещата присъстваха още председателят на РИК 21 Сливен Росица Тодорова и техническият екип към Областна администрация Сливен.

Сред дискутираните теми беше определянето на помещения от страна на общините, в които да се съхраняват бюлетините и изборните книжа и материали от получаването им от Областна администрация до предаването им на секционните избирателни комисии, както и помещения за съхраняването на бюлетините, протоколите и другите книжа от произведените избори. Помещенията ще бъдат проверени дали отговарят на изискванията от комисия на 7 март. След инспектирането на помещенията, областният управител ще изпрати обобщената информация в ЦИК и Администрацията на Министерски съвет.

Друга тема бяха обученията, които РИК ще проведе на членовете на секционните избирателни комисии. Обученията ще бъдат на 16 март за общините Нова Загора, Котел и Твърдица, а на 17-18 март - за община Сливен.

Бяха обсъдени и други въпроси от оперативен порядък, свързани с боравенето с изборните книжа и материали от страна на секционните избирателни комисии.

Снимки

Снимка 2Снимка 3
 
 
Copyright © 2008 Областна администрация Сливен. Всички права запазени
Изграден от Сливен НЕТ. Дизайн от Анна Вълева. Програмиране и СЕО от Христо Друмев
Валидни XHTML, CSS, WAI-AA, Section 508