Република България

Преглед на новина

Чавдар Божурски официално встъпи като областен управител

На 12.05.2017 г. Чавдар Божурски встъпи в длъжност областен управител на област Сливен. Той беше назначен на поста с Решение №266 от 10.05.2017 г. на Министерски съвет.

Досегашният областен управител Татяна Петкова представи новия областен управител пред екипа на Областна администрация - Сливен. Тя каза, че Божурски е изграден професионалист и уважавана от обществеността личност и изказа удовлетвореност, че именно той заема поста.

„За мен беше чест да изпълнявам длъжността в продължение на година и три месеца. Подходих с ясното съзнание, че мога да изпълня поверените ми законови правомощия и функции с подкрепата на правителството, на местната власт и с активното участие на целия екип на Областна администрация – Сливен“, каза Петкова и допълни: „Благодарна съм на екипа на администрацията, защото с тях работихме упорито и постигнахме високи резултати. Предстоят много важни задачи и затова искрено желая на добър час на г-н Божурски“.

От своят страна Божурски благодари на Петкова, че оставя дейността на Областна администрация в много добро състояние. „Макар да притежавам управленски опит, ще ми бъде необходимо малко време, за да навляза в конкретиката на работата тук. Ще проведа разговори с екипа и ще си изясня организацията и задачите, за да вземаме правилните и законосъобразни решения и занапред“, завърши Божурски.

Снимки

Снимка 2Снимка 3Снимка 4
 
 
Copyright © 2008 Областна администрация Сливен. Всички права запазени
Изграден от Сливен НЕТ. Дизайн от Анна Вълева. Програмиране и СЕО от Христо Друмев
Валидни XHTML, CSS, WAI-AA, Section 508